تغذیه در ALS؛ بایدها و نبایدهای تغذیه



تغذیه در ALS بخش مهمی از روند بیماری است. آگاهی فرد یا خانواده وی از نوع تغذیه و اثرات آن نقش بسیار مهمی در پیشگیری از روند صعودی بیماری دارد. متخصصان تغذیه با توجه به شرایط و شرایط فرد برنامه غذایی مناسبی را تجویز می کنند. بایدها و نبایدهای غذایی چیزهای مهمی هستند که باید از آنها آگاه باشید. داشتن رژیم غذایی و برنامه غذایی یکی از مهمترین مسائل در بیماری ALS است. برای مشاوره، رزرو نوبت، خدمات آنلاین و بازدید از منزل با ما تماس بگیرید. است. اما آگاهی برای رعایت اصول رژیم غذایی مناسب در محیط های دیگر نیز مهم است. در تغذیه ALS باید توجه داشت که بدن ما به حدود 50 نوع غذای مختلف نیاز دارد تا بتواند به درستی عمل کند. ALS چیست؟ ALS یک بیماری عصبی پیشرونده است که با ضعف عضلانی خود را نشان می دهد و در نهایت بر عملکرد، گفتار، بلع، حرکت و حتی تنفس فرد تأثیر می گذارد. در ALS می توان با درمان های پزشکی و تغذیه در دسترس از سیر صعودی بیماری جلوگیری کرد. اما هنوز درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد. رژیم غذایی در بیماری ALS: اگرچه وظیفه متخصصان تغذیه تعیین دقیق رژیم غذایی است، اما باید توجه داشته باشند که رژیم غذایی آنها باید شامل موارد زیر باشد: حبوبات: رژیم غذایی باید شامل همه حبوبات باشد و غلات غنی از فیبر باشد. سبزیجات: سبزیجات با رنگ های مختلف به خصوص سبز تیره و نارنجی باید جزو غذاها باشند. میوه: رژیم غذایی فرد باید شامل انواع میوه ها باشد. لبنیات: روزانه 3 لیوان شیر یا ماست مصرف شود. پروتئین: غذاهای غنی از پروتئین مانند ماهی و مرغ باید در رژیم غذایی گنجانده شود. پروتئین دریافتی از غذاها باید متفاوت باشد. به عنوان مثال، تغذیه در ALS باید شامل پروتئین از آجیل، دانه ها و لوبیا باشد. چربی ها: چربی های سالم مانند روغن زیتون و بادام زمینی باید در برنامه گنجانده شود. برای اطلاعات بیشتر در مورد مداخلات درمانی در درمان ALS لینک زیر را مطالعه کنید. درمان ALS؛ مداخلات پزشکی و توانبخشی چرا تغذیه در ALS مهم است؟ تغذیه برای افزایش انرژی مفید است زیرا انرژی را کاهش می دهد. زیرا روند تجزیه عضلات را کند می کند. زیرا سیستم ایمنی را قوی نگه می دارد و سیستم ایمنی بدن آماده مبارزه با عفونت ها است. زیرا سطح انرژی را به حداکثر می رساند. زیرا باعث بهبود حس خوب، کیفیت زندگی و رضایت فرد می شود. مشکلات تغذیه ای در ALS: اگر فردی تغذیه مناسب نداشته باشد، ممکن است موارد زیر را تجربه کند: کاهش وزن کاهش اشتها مشکلات جویدن یا بلع کم آبی بدن یبوست خستگی ترشح بزاق برای مشاوره، رزرو نوبت، خدمات آنلاین و ویزیت در منزل با ما تماس بگیرید. یک فرد مبتلا به ALS به چند کالری نیاز دارد؟ فرد مبتلا به ALS ممکن است مشکلات تغذیه ای زیادی داشته باشد. کاهش اشتها، استرس و مشکلات جویدن می تواند بر مصرف غذا تأثیر بگذارد. با این حال، فرد ممکن است به انرژی بیشتری نیاز داشته باشد. تحقیقات نشان داده است که این افراد نسبت به سایرین به حدود 15 درصد انرژی بیشتری برای خوردن ALS نیاز دارند. تغذیه ناکافی باعث تسریع تحلیل عضلات و ضعیف شدن اندام ها می شود. درصد زیادی از مبتلایان به ALS کالری کمی دارند که اصلاً نشانه خوبی نیست. پایش وزن در ALS: فرد باید وزن خود را به طور منظم کنترل کند تا مطمئن شود که مقدار غذایی که می خورد مناسب است و معمولاً توصیه می شود تا حد امکان وزن کم نکند. هدف حفظ وزن در محدوده طبیعی است. یک فرد ممکن است به دلیل تحلیل رفتن عضلات دچار کاهش وزن شود. البته افزایش مصرف غذا برای افراد چاق توصیه نمی شود. راه های افزایش کالری دریافتی از تغذیه در ALS: اگر فردی در حال کاهش وزن است، خوردن غذای بیشتر معمولا گزینه خوبی نیست. راه حل افزایش کالری دریافتی از مواد غذایی است که گنجاندن مواد زیر در رژیم غذایی می تواند برای این امر مفید باشد: کره روغن زیتون پنیر خامه کره بادام زمینی برنج سیب زمینی ژله آب ژله عسل با افزودن این مواد به رژیم غذایی می توانید کالری دریافت کنید. در نتیجه سطح انرژی فرد را افزایش داد تا بتواند وظایف و وظایف خود را در زندگی روزمره به نحو بهتری انجام دهد و از روند سریع بیماری در تغذیه در ALS جلوگیری کند. منابع alclinic.pitt برای اطلاعات بیشتر در مورد مداخلات کاردرمانی در ALS، لینک زیر را بخوانید. کاردرمانی در ALS

دیدگاهتان را بنویسید