رژیم غذایی بیماران قلبی + برنامه غذایی هفتگی برای بیماران قلبی


رژیم غذایی بیماران قلبی موضوع مهمی است که در این قسمت از Humka به آن پرداخته خواهد شد. رژیم غذایی یکی از عوامل موثر بر سلامت قلب و عروق است. بنابراین، افراد مبتلا به بیماری های قلبی و افرادی که به بیماری های قلبی جدی مانند حمله قلبی مبتلا بوده اند، باید در رژیم غذایی خود تجدید نظر کنند و دستورات پزشک خود را رعایت کنند. بیماری قلبی مجموعه ای از شرایط پزشکی است که بر سلامت و عملکرد قلب تأثیر می گذارد. بیماری قلبی معمولاً با علائم رایجی مانند درد قفسه سینه، تورم و درد بازو، سوزش سر دل و غیره همراه است. عوارض شایع قلبی شامل آریتمی، نقایص مادرزادی قلب، عفونت قلبی و انفارکتوس میوکارد است. تغذیه بیماران قلبی اگرچه رژیم غذایی دلیل مستقلی برای بیماری قلبی نیست، اما متخصصان رژیم غذایی ناسالم را برای افزایش خطر بیماری قلبی و حمله قلبی و سکته توصیه می کنند. در واقع، هم افراد سالم و هم کسانی که از بیماری قلبی رنج می برند می توانند با رژیم غذایی سالم و خوردن غذاهای سالم از تشدید بیماری قلبی جلوگیری کنند. خوردن انواع غذاهای سالم و ارگانیک، کم چرب، کم نمک و بدون قند مصنوعی از 5 گروه غذایی یکی از اصلی ترین و موثرترین اقداماتی است که می توانید برای حفظ سلامت قلب و عروق انجام دهید. هدف کلی رژیم غذایی بیماری قلبی کاهش چربی های مضر و همچنین سدیم است. اگر فرد مبتلا به بیماری قلبی عروقی بیش از حد معمول سدیم مصرف کند، ممکن است دچار فشار خون بالا شود. خوب است بدانید که فشار خون بالا اگرچه به خودی خود یک بیماری است، اما مستقیماً بر سلامت قلب تأثیر می گذارد و باعث نارسایی قلبی می شود. در نهایت، فشار خون کنترل نشده می تواند فرد را در معرض خطر مشکلات جدی قلبی و حملات قلبی قرار دهد. چربی های ناسالم می توانند تأثیر مشابهی بر قلب داشته باشند. چربی های مضر باعث ایجاد پلاک در دیواره رگ ها می شوند که منجر به بیماری قلبی، گرفتگی عروق و حمله قلبی می شود. رژیم DASH چیست؟ در رژیم غذایی بیماران قلبی نامه های دیگری نیز وجود دارد. رژیم دش یکی از رژیم های غذایی ویژه بیماران قلبی است که اغلب توسط پزشکان تجویز می شود. این رژیم مبتنی بر مصرف غذاهای کم سدیم است. رژیم DASH به مصرف غذا برای توقف یا کنترل فشار خون بالا اشاره دارد. نکات مهم در رژیم غذایی بیماران قلبی رژیم غذایی بیماران قلبی شامل نکات مهمی است که به افراد در کنترل و کاهش چربی و سدیم کمک می کند: در طول روز تنها حدود 25 تا 35 درصد از کالری دریافتی شما می تواند چربی باشد. چربی های اشباع شده که باید کمتر از ۷ درصد کالری روزانه خود را در طول روز مصرف کنید. شما مجاز به مصرف بیش از 2 گرم سدیم در طول روز نیستید. حتی بهتر است این مقدار را کاهش دهید. بیماران قلبی به هیچ وجه نباید چربی های ترانس مصرف کنند. در طول روز کمتر از 200 میلی گرم کلسترول مصرف کنید. از مصرف مشروبات الکلی در رژیم غذایی بیماران قلبی خودداری کنید. نوشیدنی ها: قهوه، آب و چای لبنیات: شیر، ماست پنیر بدون چربی یا بدون چربی با حداکثر 1% چربی، سبزیجات کم چرب و بدون چربی سبزیجات: همچنین می توانید سبزیجات منجمد، تمام سبزیجات تازه و سبزیجات کنسرو شده را مصرف کنید. اما به یاد داشته باشید که آنها باید سدیم کمی داشته باشند و قبل از خوردن شسته شوند. میوه ها و آب میوه ها: همه میوه های تازه و تمام میوه های یخ زده چربی ها و روغن ها: روغن زیتون، روغن بادام زمینی، روغن سویا، روغن آفتابگردان و روغن کانولا، روغن های گیاهی رقیق، سس سالاد، آووکادو، آجیل و نان سبوس دار کامل شامل نان، کراکر، پاستا و غلات برنج قهوه ای، جو، جو، کینوآ، کراکر و ترشی کم چرب، پاپ کورن ساده موجود در هوا گوشت و سایر پروتئین ها: تکه های بدون چربی گوشت گاو، مرغ بدون پوست، ماهی، لوبیا، نخود خشک، کره، آجیل، پروتئین های گیاهی جایگزین گوشت قرمز، سفید پروتئین های گیاهی جایگزین تخم مرغ، غذاهای سرد تهیه شده با پروتئین سویا و گوشت بدون چربی بیماران قلبی چه چیزی نمی خورند؟ اگر بیماری قلبی دارید یا دچار حمله قلبی شده اید، اکنون باید رژیم غذایی بیماران قلبی را دنبال کنید. در رژیم غذایی بیماران قلبی، مهمترین چیزهایی که باید از آن اجتناب کرد نمک و چربی های اشباع شده است. بیشتر چربی های اشباع شده از منابع حیوانی مانند کره و گوشت گاو چرب به دست می آیند. در ادامه به اقلام ممنوعه هر گروه غذایی اشاره می کنیم: شیر و لبنیات: شیر کامل، شیر با چربی 2 درصد یا بیشتر، ماست و بستنی تهیه شده از شیر کامل، پنیر پرچرب، خامه ترش. ، نان پنیر خامه ای غلات: دونات، بیسکویت، شیرینی، پای، کلوچه و کروسان، چیپس، شیرینی پف دار، کراکر معمولی، ذرت بو داده و هر میان وعده ای که با روغن های نیمه هیدروژنه تهیه شده باشد سبزیجات: سبزیجات سرخ شده، سبزیجات تهیه شده با کره، پنیر یا روغن کره ، روغن های نیمه هیدروژنه، روغن نارگیل، روغن هسته خرما و روغن پالم میوه ها و آب میوه ها: میوه های سرخ شده، میوه هایی که با کره یا خامه سرو می شوند پروتئین ها: گوشت بدون چربی، گوشت چرخ کرده معمولی، بیکن، سوسیس، سالامی، گوشت گاو چرب، هات داگ، جگر، مغز، مرغ با پوست، گوشت، مرغ و ماهی سرخ شده، تخم مرغ کامل و زرده تخم مرغ. به گفته وب سایت mskcc، برخی از داروها ممکن است اثرات غذا را خنثی کنند یا اثرات دیگری بر بدن داشته باشند. اما از آنجایی که پزشک شما دارو را تجویز کرده است، باید آن را مصرف کنید. توصیه می کنیم در مورد نحوه کنترل اثرات داروها با تغذیه با پزشک خود صحبت کنید. به عنوان مثال، اگر پزشک شما وارفارین رقیق‌کننده خون را تجویز کرده است، باید هر روز غذاهایی بخورید که ویتامین K بالایی دارند. غذاهای غنی از ویتامین K از لخته شدن خون و همچنین خونریزی جلوگیری می کنند. کلم، اسفناج و سایر سبزیجات برگ سبز از جمله غذاهای غنی از ویتامین K هستند که می توانید در رژیم غذایی روزانه خود داشته باشید. بیماری های قلبی صبحانه بهترین غذاها برای بیماران قلبی عروقی و سایرین برای حفظ سلامت و عملکرد قلب عبارتند از: چای سبز میوه های قرمز آب انار بلغور جو دوسر شیر تیره شیر و محصولات لبنی کم چرب نان تهیه شده از آرد گندم کامل آب میوه سبزیجات برگدار طبیعی مانند اسفناج، سفیده تخم مرغ، آجیل، غذاهای مغذی برای سلامت قلب در رژیم غذایی بیماران قلبی سبزیجات برگ سبز سبزی های برگ سبز از جمله غذاهای مفیدی هستند که هم به بیماران قلبی عروقی و هم به افراد دارای قلبی سالم کمک می کنند تا سلامت قلب و عروق را حفظ کنند. انجام می دهند. سبزیجات برگ سبز شامل کلم، اسفناج و کلم پیچ هستند. این سبزیجات سرشار از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی هستند و بسیاری از نیازهای روزانه بدن را تامین می کنند. این سبزیجات یکی از بهترین و بزرگترین منابع ویتامین K هستند که قلب برای محافظت از خود در برابر لخته شدن خون به آن نیاز فوری دارد. سبزیجات سبز سرشار از نیترات های غذایی هستند و در کنترل فشار خون موثر هستند. خوب است بدانید که مصرف این گروه غذایی از سفت شدن رگ ها جلوگیری می کند و عملکرد سلول های پوشاننده رگ های خونی را بهبود می بخشد. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که سبزیجات برگ سبز بیشتری مصرف می‌کنند کمتر به بیماری‌های قلبی عروقی مبتلا می‌شوند و عملکرد قلب بسیار بهتری نسبت به دیگران دارند. مصرف سبزیجات برگ سبز خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را تا حد زیادی کاهش می دهد. غلات کامل غلات کامل هر سه قسمت غلات، اندوسپرم، سبوس و ریشه هستند. با خوردن غلات کامل می توانید عملکرد قلب و عروق را بهبود بخشید. بهترین غلات کامل عبارتند از: گندم کامل برنج قهوه ای بلغور جو دوسر گندم سیاه چاودار کینوا جو توت ها انواع توت ها مانند زغال چوب، توت فرنگی و تمشک دارای مواد مغذی بالایی هستند و می توانند به حفظ سلامت قلب و عروق کمک کنند. توت ها به عنوان منبع غنی از آنتی اکسیدان ها شناخته شده اند. آنتی اکسیدان های موجود در توت ها از ایجاد التهاب قلب جلوگیری می کند. ماهی های چرب و سالمون، ساردین، تن و ماهی خال مخالی از جمله ماهی های چرب هستند که می توانید برای بهبود بیماری های قلبی عروقی خود مصرف کنید. ماهی های چرب منبع عالی اسیدهای چرب سالم مانند امگا 3 هستند. چربی های امگا 3 موجود در ماهی های چرب خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد و همچنین از قلب در برابر آریتمی محافظت می کند. گردو اگر بیماری قلبی دارید، خوردن گردو در برخی وعده های غذایی توصیه می شود. گردو سرشار از فیبر و ریز مغذی ها است و مس، منگنز و منیزیم بدن را تامین می کند. لوبیا لوبیا یکی از غذاهای دیر هضم است و نشاسته آن در برابر هضم مقاوم است. این غذا علاوه بر تاثیر مثبت بر معده و دستگاه گوارش، برای حفظ سلامت قلب و عروق نیز مفید است. به عنوان مثال، لوبیا چیتی سطح تری گلیسیرید خون و کلسترول بد خون را کاهش می دهد. بیماران قلبی چه بخورند؟ ممکن است همیشه برای غذا خوردن در خانه نباشید، در این صورت ممکن است در مورد کنترل بیماری های قلبی عروقی و سالم ماندن با تغذیه دچار سردرگمی شوید. اگر بیماری قلبی دارید نگران نباشید می توانید غذای رستورانی هم بخورید و لذت ببرید. در اینجا برخی از غذاهایی که بیماران قلبی می توانند در این شرایط بخورند آورده شده است: غذاها، سیب زمینی آب پز و سبزیجات بدون سس، پنیر و کره. سبزیجات بیشتری بخورید. غذای آویزان سفارش روغن زیتون پنیر و بیکن نخورید منوهایی را از منو که بخارپز، آب پز و پخته شده انتخاب کنید. آیا رژیم غذایی بیماران قلبی برای بیماران سرطانی مفید است؟ ممکن است برخی از متخصصان به بیماران سرطانی توصیه کنند که رژیم غذایی بیماران قلبی را برای بهبود وضعیت خود پس از درمان سرطان دنبال کنند و این ممکن است عجیب به نظر برسد. لازم به ذکر است که برخی از عوارض مانند سرطان و درمان این بیماری ها می تواند بر سلامت قلب تأثیر منفی بگذارد، بنابراین متخصصان این کار را به دلایلی توصیه می کنند. درمان یک بیمار سرطانی می تواند منجر به اختلالات و بیماری های قلبی کوتاه مدت و دائمی شود. این رژیم غذایی می تواند به این بیماران کمک کند تا آسیب قلبی ناشی از سرطان را کنترل کنند. “class =” wp_ulike_btn wp_ulike_put_image wp_post_btn_6636 “style =” عرض: 120 پیکسل! مهم؛ ارتفاع: 40 پیکسل مهم؛ پس زمینه رنگ: # 1da1f3! مهم؛ box-shadow: هیچ! مهم؛ رنگ: #ffffff! مهم؛ “> می من آن را دوست دارم

دیدگاهتان را بنویسید