شیره قند و سرطان | تاثیر شکر مصنوعی بر سرطان سرطان و آب میوه



مکانیسم اثر این است که نوشیدنی های شیرین باعث افزایش وزن و چاقی می شود که عامل اصلی سرطان حنجره و سرطان های دیگر مانند: دهان، مری، معده، پانکراس، صفرا، کبد، روده بزرگ، سرطان سینه، تخمدان، پروستات و کلیه است. . عامل بعدی می تواند شاخص گلیسمی بالای نوشیدنی های شیرین باشد. شاخص گلیسمی با هیپرانسولینمی و دیابت نوع 2 مرتبط است. افزایش شاخص گلیسمی همچنین می تواند نشانگرهای التهابی مانند پروتئین واکنشی C و التهاب سیستمیک را افزایش دهد که با انواع سرطان ها از جمله سرطان سینه مرتبط است. شاخص گلیسمی با سرطان های مرتبط با دیابت مانند کبد، پانکراس، آندومتر، کولورکتال، سینه و مثانه مرتبط است و خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد. حتی نوشیدنی های شیرین که قند کمی دارند، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند. رادیوتراپی می تواند با احساس خستگی همراه باشد و مصرف الکل می تواند این وضعیت را تشدید کند. آنچه مهم است این است که زمانی که بیمار احساس گیجی و خستگی می کند از رانندگی و کار با دستگاه خودداری کند.

دیدگاهتان را بنویسید